Nilfisk SR 1601 Binicili Süpürme Makinesi

Açıklama

Nilfisk SR 1601 Binicili Süpürme Makinesi

90cm’lik ana fırçası ve iki fırçalı seçenekte 160 cm’lik süpürme genişliği ile ağır endüstriyel şartlarda kullanılabilecek Nilfisk’in en yeni süpürücüsü. Yenilikçi DustGuard (TM) sistemi sayesinde (sadece Maxi modelinde) yan fırçaların etrafında çok ince ve yoğun bir su bulutu yaratmak suretiyle mükemmel bir toz kontrolü sunar.  Rotatif kalıpla yapılmış polietilen üst yapı ve tamponlar ile çelik şasi otomobil endüstrisi kalitesinde bir kalite ortaya çıkarmaktadır.  Hidrolik direksiyonu sayesinde yüksek manevra kabiliyetine sahiptir.

Nilfisk SR 1601 Binicili Süpürme Makinesi Teknik Servisi

SR1601’in, çalışma ve servis gereksinimlerini basitleştirirken temizleme verimliliğini artıran yeniliklerle, kategorisindeki teknik açıdan en gelişmiş süpürücü olduğu iddia edilmektedir. Çok kirli fabrikalar, şantiyeler, otoparklar gibi endüstriyel uygulamalar için tasarlanmıştır.

Toz kontrolü olağanüstüdür ve havadaki partiküller DustGuardTM sistemi sayesinde daha etkili bir şekilde kontrol edilir. Daha az toz, başka yerlerde daha az temizlik anlamına gelir. 900 mm’lik devasa bir ana süpürge, 1600 mm genişlikte bir süpürme yolu ve işin hızlı ve iyi bir şekilde yapılması için SR 1601s her yönüyle güvenilirlik sayesinde üretkenlik mükemmeldir.

Temizleme maliyetlerini düşürmek için daha iyi bir tasarım.

  • Hidrolik direksiyon (STD) sayesinde mükemmel makine manevra kabiliyeti
  • Nilfisk DustGuard ™ sistemi, temizlik süresini azaltmak için havadaki tozu tamamen kontrol eder
  • Serbest yüzen ana süpürge ve ince ayar düğmesi ayarı üretkenliği ve performansı artırır
  • MaxAccess ™ sistemi, servisi kolaylaştırmak için hızlı ve kolay erişim sağlar
  • Çelik bir şasi üzerindeki güçlü ancak hafif dönerek kalıplanmış polietilen kapaklar ve tamponlar, otomobil endüstrisinde kalite koruması sağlar.
  • NoTools ™ sistemi, ana süpürge ve yan süpürge değişimini hızlandırır ve servis süresini kısaltır

Nilfisk SR 1601 Binicili Süpürme Makinesi Yedek Parça

Nilfisk Yedek Parça

Öncelikli olarak tercih etmiş olduğunuz  Nilfisk SR 1601 Binicili Süpürme Makinesi  kaliteli temizlik makinesi için sizi tebrik etmemiz gerek. Bu şekilde tedarik ettiğiniz kaliteli temizlik makineleri yedek parça fiyatları çok daha kaliteli ve orijinal seçeneklerden karşınıza çıkıyor. Mesafe farkı olmadan güvenli ulaşım için düzenli adım atmadan önce Nilfisk SR 1601 Yedek Parça fiyatları konusunda firmamız sizin için neler hazırlamış? Gelin, birlikte görelim ve inceleyelim;

Nilfisk Yedek Parça Çeşitleri

Çok iddialı çalışmalar yaptığımız için sayfalar boyu sizin için mükemmel nilfisk yedek parça  ile mükemmel ürün seçenekleri hazırlamış durumdayız. Güvenilir ve aynı zamanda kaliteli olduğundan kesinlikle emin olacağınızı alternatifleri sizin için büyük bir dikkatle hazırlamaya devam ediyoruz. Orijinal ve kaliteli bir nilfisk yedek parça fiyatları ile bakım seti özellikle tırnaklı tip modelleri aracınız için bulunmaz bir fırsat olarak bu sayfalarda sunuluyor. Zemin Temizliği ve cila makineleri düşünülerek bu sayfalara yerleştirilmiş olan temizlik  makinesi motr, Vakum Makinesi motoru, nozul lastiği, Nilfisk yedek parça fiyatları sizin için her zaman önemini korumak zorundadır.

Nilfisk Yedek Parça Fiyatları

İnanılmaz derecede kampanyalı fiyatlar yarı yarıya denilecek boyutlarda indirimler sizi burada bekliyor. Kalitesinden ve orijinal yapısından kesinlikle emin olabileceğiniz nilfisk yedek parça fiyatları ile ürün seçenekleri ücretsiz kargo avantajlarıyla beraber burada. Sağlıklı ulaşım unsuru olan kaliteli seçenekler güvenilir olduğu kadar uygun fiyatlarıyla beraber şaşırtıcı bir fırsat oluşturuyor. Nilfisk yedek parça, fiyatları uygun ve kargo ücreti olmadan alışveriş için iyi bir fırsat oluşturuyor.

Nilfisk SR 1601 Nozul Lastiği

Nilfisk SR 1601 Cila Fırçası

Nilfisk SR 1601 Sert Zemin Fırçası

Nilfisk SR 1601 Sürüş Motoru

SR 1601 D3 Dizel
SR 1601 D3 Dizel Maxi (çift yan fırçalı, DustGuard ile)
SR 1601 B Akülü
SR 1601 B Akülü Maxi (çift yan fırçalı, DustGuard ile)
SR 1601 LPG3
SR 1601 LPG3 Maxi (çift yan fırçalı, DustGuard ile)

Ana fırça PPL
Yan fırça PPL
Cep filtre kiti (12V)
Cep filtre suya dayanıklı
Panel filtre
Başüstü koruma kiti
Akü 48V 375A Monoblok

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“Nilfisk SR 1601 Binicili Süpürme Makinesi” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir